Poziția primarului Cristian Stan cu privire la dezbaterea electorală propusă de PNL

in Actualitate/Politică by
Banner

Dacă PNL anunța marți că dezbaterea electorală la care sunt invitați candidații la funcția de primar al municipiului Târgoviște va avea loc la Muzeul de Istorie, după un program stabilit, miercuri, 23 septembrie 2020, Consiliul Județean Dâmbovița a anunțat că acest lucru nu este posibil.

Motivul este cât se poate de simplu: Muzeul de Istorie este o entitate subordonată Consiliului Județean Dâmbovița, având statut de instituție publică. Prin urmare, analizând legislația în vigoare privind desfășurarea campaniilor electorale, nu se pot organiza activități electorale în incinta instituțiilor publice. 

PNL a transmis o altă locație unde urmează să se desfășoare evenimentul de joi, 24 septembrie, de la ora 19:00. Este vorba despre Hotel Tolea

Întrebat de Bazar Media ce hotărâre a luat în privința acestei dezbateri, dacă va răspunde sau nu invitației PNL, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a declarat:

“Am anunțat încă de ieri că particip la o dezbatere, la o televiziune, în condiții normale, fără probleme, așa cum se întâmplă într-o țară civilizată, nu într-un Hotel din care candidatul PNL era în legătură cu mine la Antena 3 și unde se organizează evenimentele PNL.

Legat de dezbatere, cred ca s-au spus în toată campanie asta, s-au menționat proiectele, adică putem, dar, sincer, cu cine să fac dezbatere? Să îmi explice câte firme a falimentat? Ce să realizeze la Primăria Târgoviște? Manipulările alea nu țin loc nici de obținere de finanțări, nu țin loc nici de investiții, nu țin loc nici de proiecte, nici de buget, nici de venituri bugetare, de absolut nimic.

Vă spun astăzi, cu câteva zile înainte de alegeri, că vor înregistra o înfrângere, ca să fiu elegant, de o vor ține minte toată viața, pe toate planurile: de la primar, consiliu local, președinte Consiliu Județean, mă refer la Târgoviște și la Dâmbovița, în calitate de secretar executiv al organizației județene PSD.”

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner