fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: Mai multe clase din unități școlare și 3 grădinițe trec la “scenariul roșu” de învățare

in Actualitate/Educație/Sănătate by
Banner

Comitetul Județean pentru situații de Urgență Dâmbovița (CJSU) a aprobat, în data de 22 septembrie, trecerea la scenariul 3, pentru procesul de învățământ (scenariul roșu-exclusiv on line), în mai multe unități de învățământ din județul Dâmbovița . Decizia a fost luată la propunerea venită din partea Inspectoratului Școlar Dâmbovița( la solocitarea Consiliulor de Administrație ale unitaților de învățământ) si cu aprobarea DSP Dâmbovița, propuneri făcute ca urmare a apariției mai multor cazuri de îmbolnăvire cu COVID 19,în respectivele unități de învățământ.

Astfel:

Conform deciziei CJSU DB, trei unităţi de învăţământ şcolar trec la alte scenarii, după ce în debutul anului școlar au funcționat în “scenariul roșu” Este vorba despre şcoala din localitatea Gura Foii și şcolile postliceale cu profil sanitar “FEG” şi “Christiana”, ambele din Târgovişte. Acestea vor funcţiona conform scenariului 2 (scenariul galben), până în data de 4 octombrie.    Pe de altă parte, tot până în 4 octombrie, trei grădiniţe şi clase din alte patru unităţi de învăţământ trec în scenariul roşu după apariţia unor cazuri de COVID-19. Este vorba despre:

Grădiniţa cu program normal nr. 1 Ocniţa,

Grădiniţa cu program normal nr. 2 Fundu Ocnei-Ocnița,

o grupă de copii de la Grădiniţa “Dumbrava Minunată” Fieni

și:

clasa I A de la Şcoala Gimnazială “I. Al. Brătescu Voineşti” Târgovişte,

clasa a V-a de la şcola Ungureni – Corbii Mari

clasele V-VIII de la Şcoala Gimnazială Corbii Mari.   

Unitati de învățământ în scenariul roșu, din DB

Totodată, CJSU Dâmboviţa a decis ca, până în 29 septembrie, să funcţioneze în scenariul roşu clasa a XII-a C de la Liceul “Petru Cercel” Târgovişte, clasele a VII-a A şi XII-a A de la Liceul de Arte “Bălaşa Doamna” Târgovişte, dar şi clasele a V-a A, a V-a B, a VI-a A şi a VII-a A de la Şcoala Gimnazială Grozăveşti Corbii Mari.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top