fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan (PSD Dâmbovița): “Solicit urgent demisia prefectului de Dâmbovița!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Social democrații dâmbovițeni sunt vehemenți și cer urgent măsuri, în județ, pe final de campanie electorală (alegerile din 27 septembrie). Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în același timp și candidat pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița, a cerut expres demisia prefectului județului Dâmbovița, pe care îl acuză că este agent electoral al PNL. În plus, Corneliu Ștefan, atrage atenția și celor de la IPJ Dâmbovița.

Corneliu Ștefan-23 septembrie 2020 (conf.presă PSD DB)

“Solicit conducerii IPJ Dâmbovița să se elibereze de constrângerile politice și să răspundă prompt tuturor semnalelor pe care noi cei din PSD le-am dat despre potențiale acte de corupție. Vă rog sa fiti atenti la următoarele localități: Găești, Valea Mare, Crânguri, Gura Foii, Tătărani, Mănești, Răzvad, Băleni, Bucșani, Potlogi, Pucioasa, Fieni, Titu si nu în ultimul rând pentru Municipiul Târgoviște, în care avem date concrete, despre ce vor sa facă reprezentanții PNL și PRO România în ziua de 27 sptembrie, când vor avea loc alegerile locale.

(…)“Nu în ultimul rând, pe această cale, sper să ne audă de data acesta, solicit demisia domnului prefect Aurelian Popa, agentul electoral al PNL Dâmbovița, pentru implicarea dânsului în viața politică. Acum trei saptămâni, domnul prefect, în aceeași mașină cu candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Dâmbovița si cu președintele PNL Dâmbovița, au mers într-o primărie de pe Valea Dâmboviței, în care au avut discuții cu primarul localității respective.”

Este unul dintre motivele pentru care Corneliu Ștefan a solicitat demisia prefectului de Dâmbovița.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top