VIDEO| Sorin Ion (PNL), mesaj pentru dâmbovițeni

in Actualitate/Politică by
Banner

Într-un mesaj video de pe pagina sa de Facebook, inspectorul școlar general Sorin Ion, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, spune că în propunerile liberale pentru următorii ani nu este loc pentru interese personale.

Totodată, Sorin Ion le mulțumește dâmbovițenilor pentru faptul că au avut răbdare să asculte mesajele electorale din ultima lună, atât pe cele propuse de PNL, cât și pe cele ale celorlalte partide politice. 

“Ne apropiem de finalul unei campanii electorale, campanie electorală caracterizată și de mult zgomot de fond, de teme false, de acuzații nefondate.

Am încercat să ignor toate aceste lucruri pentru că nu mi s-au părut importante. Mi s-au părut mult mai interesante reacțiile cetățenilor cu care am interacționat și am constatat că aceștia își doresc lucruri foarte simple.”, spune Sorin Ion.

În materialul video de mai jos puteți urmări mesajul integral, pentru dâmbovițeni, al inspectorului școlar general Sorin Ion, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița:

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița, CMF 21200012

Banner