fbpx

Platformă de știri și opinii

Moreni: Din cauza unei avarii, la rețeaua de distribuție, a fost sistată alimentarea cu gaze

in Actualitate/Social/Utile by
Banner

Morenarii, cel puțin o bună parte dintre ei, au rămas fără gaze. Distrigaz Sud, a anunțat ca din cauza unei avarii produse la rețeaua de ditribuție, a fost luată decizia sistării alimentării cu gaze, pentru peste 1300 de consumatori din oraș.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în localitatea Moreni, din județul Dâmbovița. Ca urmare a unui incident survenit în rețeaua de distribuție în Strada Spirești, nr. 31, din localitatea Moreni, județul Dâmbovița, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 21 septembrie 2020, începând cu ora 22:00, pentru clienții aflați pe străzile:
Culturii, Căpitan Pantea Ion, Dorobanți, Eroilor, Fragilor, Ghinești, Horia Cloșca și Crișan, Ana Ipătescu, Mihai Viteazu, Panduri, Plaiului, Pompelor, Romană, Singeriș, Soarelui, Spirești și Victoriei.
În prezent este sistată alimentarea cu gaze naturale pentru 1.376 de clienți casnici și non-casnici.
Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, cât mai curând posibil.
După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere.

Se precizează într-un comunicat de presă al celor de la Distrigaz SUD. Nu a fost precizat momentul în care se preconizează a fi reluata alimentarea cu gaze a locuitorilor din Moreni.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top