Cristian Daniel Stan, mesaj tăios pentru PNL: ”AJUNGE, IMPOSTORILOR!”

in Administrație/Politică by
Banner

Zilele trecute, Bazar Media publica un material pornind de la un clip realizat de PNL Târgoviște, distribuit pe Facebook, în care erau prezentate imagini dezolante din Târgoviște, reproșându-i-se actualului edil, social-democratul Cristian Daniel Stan, că este responsabil pentru ”starea deplorabilă” în care se află urbea.

Cum era de așteptat, replica edilului nu s-a lăsat prea mult așteptată, acesta criticând violent ceea ce a numit ” campania (…)  plină de venin, de ticăloșie, de minciună” a PNL.

Răspunzând în aceeași manieră în care a fost difuzat materialul care a declanșat acest (nou) scandal, respectiv prin intermediul unui mesaj difuzat pe Facebook (amănunte AICI), primarul în funcție respinge vehement și punctual acuzațiile ce-i sunt aduse în clipul buclucaș.

”AJUNGE, IMPOSTORILOR!

Mai e puțin și vă veți primi lecția pe care o meritați. M-am săturat de campania voastră plină de venin, de ticăloșie, de minciună. De ce mințiți atât?

Ați făcut un clip mincinos, rușinos, în care prezentați orașul ca și cum ar fi bombardat, ca și cum ar fi o ruină. Nu vă e rușine de oameni? Nu vă e rușine că vă bate lumea obrazul? Nu înțelegeți că oamenii TRĂIESC în acest oraș și văd schimbările în bine care s-au întâmplat în ultimii 5 ani?

Ați făcut un clip MIN-CI-NOS în care amestecați intenționat tot felul de imagini, unele care sunt responsabilitatea directă a guvernului vostru! Arătați Gara Târgoviște – proprietar e Compania Națională CFR, subordonată Ministerului Transporturilor ***Guvernul PNL👎 Arătați blocurile ANL, dar Agenția Națională de Locuințe e condusă de un liberal de-ai vostri, subordonat ministrului „Grindă” PNL. Din 2019 până azi nu ați reușit să atribuiți contractul de execuție de lucrări👎

Arătați Creșa nr. 16. Acolo e șantier!
Magazinul Chindia și platoul din față sunt proprietate privată. Autogara este proprietate privată.

Arătați Sala Polivalentă – ține de Ministerul Tineretului și Sportului ***Guvernul PNL👎

Arătați canalele de pe centură – e șantier în lucru, nu s-a recepționat lucrarea. Știți asta și mințiți cu nerușinare.

La stadion – se lucrează, spre disperarea voastră.

‼️‼️OPRIȚI-VĂ, căci mai e puțin și termină și cu alegerile astea, iar minciunile și mizeriile pe care le-ați răspândit în ultima perioadă or să vă prindă de la urmă. Întotdeauna, mincinoșii au fost devoalați și disprețuiți. Opriți-vă și nu mai mințiți despre orașul nostru. #pnlMinciună(Cristian Daniel Stan)

Nu este prima oară când cea mai populară rețea de socializare din lume mijlocește schimburi dure de replici între cei doi candidați și este de așteptat ca, pe măsură ce orele care ne despart de momentul deschiderii urnelor se scurg, tensiunea să escaladeze. Iar cel mai la îndemână ”teatru de bătălie” este spațiul virtual!

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner