fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: (video) Zeci de sancțiuni pentru transportul școlar, de la debutul școlii

in Actualitate/Educație/Sănătate by
Banner

Pe parcursul zilei de luni, 21 septembrie, polițistii de la rutiera, de la IPJ Dâmbovița, au desfășurat acțiuni pentru creșterea siguranței elevilor, prin reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere în care ar putea fi implicate autovehiculele special destinate transportului de elevi, precum și pentru verificarea respectării măsurilor impuse în scopul prevenirii răspândirii infecției cu virusul Sars-Cov2 (COVID 19).

În intervalul orar 06.30-8.30 și 11.30-14.00, polițistii au oprit pentru control peste 20 de autovehicule destinate transportului școlar, iar pentru nerespectarea normelor rutiere au aplicat 6 sancțiuni contravenționale.

De asmenea, polițistii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița desfăsoară permanent activitați de vereificarea respectării prevederilor legale în domeniu, de către toți participanții la trafic.

Astfel, pentru creșterea gradului de siguranță, polițiștii dâmbovițeni au acționat și în perioada 14-18 septembrie a.c., verificând 60 de autovehicule destinate transportului de elevi și aplicând 16 sancțiuni contravenționale pentru neregulile descoperite.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top