fbpx

Platformă de știri și opinii

Săndoi: Un rezultat nedrept. Păcat de efortul jucătorilor

in Sport by
Banner

Chindia a pierdut din nou cu Hermannstadt, 1-3 (1-2) la Ploiești, la capătul unui joc cu multe decizii de arbitraj cel puțin discutabile.

Centralul Cătălin Buși a dictat extrem de ușor – ca să nu spunem gratuit – un penalty pentru sibieni la 1-0 pentru Chindia, apoi, la nici 10 minute, oaspeții au întors rezultatul din … lovitură liberă. Chindia a cerut și ea cel puțin un penalty, la Neguț, după golul de 1-1, iar impresia generală a fost că arbitrii au tolerat un joc peste limita regulamentului al oaspeților, cu doar două cartonașe galbene acordate celor de la Hermannstadt, al doilea în prelungirile prelungirilor. “Este un rezultat nedrept, cred că am făcut multe “cadouri”. Îmi pare rău pentru efortul pe care l-au depus băieții. Am început foarte bine jocul, apoi Diaz s-a accidentat, iar în rest cred că am plătit tribut lipsei de experiență și omogenitate de la echipă. Mă așteptam să apară fluctuații de acest fel. Am avut câteva situații clare de a marca, Daniel Popa singur cu portarul, la fel Marco Dulca sau Yameogo, noi nu am înscris din aceste situații, iar adversarul, fără ocazii foarte clare, a scos lovitura de la 11 metri, încă o lovitură liberă din care a marcat, plus golul din final. Un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect față de cum s-au derulat lucrurile în teren”, a vorbit în finalul jocului antrenorul Chindiei, Emil Săndoi.

Popa: Mergem la CFR să câștigăm!

Atacantul împrumutat de Dinamo la Târgoviște și-a trecut în cont primul gol de la revenirea la Chindia. Daniel Popa a înscris în minutul 10, dar a și ratat alte două ocazii mari (1, 57). “Au fost decizii de arbitraj împotriva noastră. Tot meciul au fluierat așa. Mă bucur că am reușit să marchez, dar e păcat că am pierdut acest meci. Mergem la CFR Cluj să câștigăm”, a declarat Popa la Digisport la finalul jocului. Chindia va juca în fieful campioanei CFR duminică, 27 septembrie, ora 19.00.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top