fbpx

Platformă de știri și opinii

Aurelian Cotinescu (PNL) solicită dezbatere electorală cu principalul contracandidat pentru postul de primar

in Actualitate/Politică by
Banner

Președintele liberalilor târgovișteni, Aurelian Cotinescu, în același timp și candidat la postul de primar al Târgovistei, din partea PNL, a solicitat o dezbatere electorală, ce să fie mediată de reprezentantii mass-media, din Dâmbovița.

Într-o conferință de presă, ce a avul loc la sediul PNL Târgoviște (18 septembrie 2020) Cotinescu a spus că:

A. Cotinescu-18 septembrie 2020

” Lansăm către contracandidatul nostru de la PSD invitația la o dezbatere publică. Trebuie înțeles că într-o democrație dezbaterea de idei, etalarea ideilor, a proiectelor, este esențială pentru ca oamenii să voteze în cunoștință de cauză. De aceea, această dezbatere, între noi ca și candidați, este imperios necesară, pentru a ajuta oamenii să înțeleagă mai bine fiecare proiect al nostru. Să înțeleagă mai bine cine este persoana potrivită și mai pregătită să conducă Târgoviștea pentru următorii 4 ani de zile. Presa, din punctul nostru de vedere, poate desemna mediatorul, care să se ocupe de această dezbatere. Staff-urile de campanie pot stabili împreună astfel încât totul să decurga într-o maniera profesionistă si corectă.

Cotinescu a aminitit că a trimis inivitații, pentru participarea la dezbaterea publică mai multor candidațil la postul de primar al Târgovistei, la alegerile din 27 septembrie. Dar “am primit un singur răspuns pozitiv“, a amintit candidatul liberal. Inivitația către candidatul PSD, actualul primar în funcție de la Târgoviște, nu fusese lansată anterior anunțului din conferința de presă, astfel că se așteaptă acum și răspunsul celor de la PSD.

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița, CMF 21200012

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top