fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia pierde nemeritat (1-3) cu Hermannstad, în liga I de fotbal

in Sport by
Banner

Chindia și Hermannstad s-au întâlnit la Ploiești, pe arena “Ilie Oană”, în cea de-a patra etapă din Liga I de fotbal (ediția 2020-2021).

Iată echipele de start:

Chindia: Moldovan – Căpuşă, Dinu, Piţian, Iacob – Neguţ, Dulca, Ioniţă, Berisha – Popa, Diaz
Rezerve: Aioani, Dumitraşcu, Yameogo, Florea, Raţă, Martac, Atanase, Negrea, Şerban
Antrenor: Emil Săndoi

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache, Viera, Stoica – Caiado, Dâlbea, Romario, Opruţ – Joalisson, Fortes, Sântean
Rezerve: Pop, Vodă, Karanovic, Lastras, Elbers, Florica, Mustivar, Buzan
Antrenor: Ruben Albes

Gol Daniel Popa

Târgoviștenii au început mai bine meciul și pe fondul unei pase greșite, către propriul portar, a unui fundaș al sibienilor, Daniel Popa a interceptat, a driblat si portarul si din unghi (din marginea careului de 16 metri) a reușit să trimită fără probleme în poarta goală (min.10). Târgoviștenii nu au reusit sa păstreze avantajul decât 20 de minute. În minutul 31 centralul acordă usor o lovitură de 11 metri pentru oaspeți, la un contact ușor al lui Sântean cu Pițian. Fortes transformă lovitura de pedeapsă (1-1,min.31).

Bucurie Hermannstad (2-1)

Doar 9 minte mai târziu (min.40) arbitrul le acorda oaspeților, la fel de usor, o lovitură liberă, în preajma careului de 16 m al porții apărate de Moldovan. Același Sântean execută precis si scorul devine 2-1 pentru Hermannstad, scor cu care se încheie prima repriză.

În a doua jumatate a meciului Chindia a forțat dar pe rând Popa și Yameogo au ratat pe rând restabilirea egalității. Mai mult chiar, pe final de meci, Iacob greșește inexplicabil trimițând cu capul către propriul portar, dar balonul este interceptat de David Mayoral ce duce scorul la 3-1, rezultat cu care s-a încheiat partida, în ciuda focingului de final al celor de la Chindia.

Târgoviștenii rămân cu 4 puncte, dupa patru etape,în liga I. Momentan Chindia coboara pe locul 8 în clasament.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top