Chindia joacă astăzi cu Hermannstadt

in Sport by
Banner

Chindia va întâlni astăzi, de la ora 18.00, AFC Hermannstadt, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană. Echipa târgovișteană nu a câștigat niciun meci în fața Sibiului în ultimii ani, 0-0 și 1-1 în sezonul 2017-2018 al Ligii a II-a, 1-3, 1-1, 0-1, 0-1 în sezonul trecut al Ligii I și 0-1 în Cupa României, ediția 2019-2020.

Cu excepția lui Cristian Cherchez, încă nerefăcut după operația la ligamente din iulie, toți jucătorii antrenați de Emil Săndoi sunt apți pentru confruntarea din această după-amiază. “Băieții s-au pregătit bine, nu avem ce să le reproșăm. Ne așteaptă un joc dificil, vedeți că Hermannstadt și-a permis să pună pe liber trei jucători care au fost titulari. Întâlnim o echipă care și-a vândut scump pielea la Cluj, după nouă meciuri fără înfrângere. Toți jucătorii sunt apți, mai rămâne problema lui Cherchez, care nici acum nu este recuperat pe deplin”, a vorbit antrenorul Chindiei pentru site-ul oficial al grupării. Târgoviștenii au strâns patru puncte în primele trei etape ale campionatului și ocupă locul 7 în clasamentul Ligii I.

Se lucrează la stadion

Chindia își dispută meciurile considerate pe teren propriu tot la Ploiești, la un an și patru luni de la revenirea în Liga I. După ce lucrările la stadionul Eugen Popescu s-au desfășurat, pentru o vreme, în ritm foarte scăzut, lucrurile s-au schimbat în ultimele zile. A început montarea rulourilor de gazon, se lucrează la parcarea de pe locul fostului teren de antrenament, au început săpăturile pentru stâlpii de nocturnă și a fost demolată o parte a tribunei I, cea sub care fusese amenajat cantonamentul jucătorilor din era Ghiorghi Zotic. Din păcate, sunt probleme la tribuna nouă, unde fundația turnată inițial trebuie consolidată.

Banner