fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște (Aleea Tradafirilor): Bătrân de 88 de ani aproape de moarte, din cauza unei lumânări

in Actualitate by
Banner

Un incendiu a izbucnit, în dimineața zilei de 17 septembrie, într-un imobil situat în cartierul “Aleea Trandafirilor”, din Târgoviște. Un bătrân de 88 de ani a fost aproape să își piarda viața din cauza unei lumânări aprinse și lăsate nesupravegheată.

În jurul orei 11.30, pompierii de la Detașamentul Târgoviște, al ISU Dâmbovița, au fost alertati cu privire la izbucnirea incendiului din imobilul situat în Aleea Trandafirilor. Conform celor declarate de cei de la ISU Dâmbovița, la față locului s-a intrevenit rapid cu 2 autoaspeciale cu apă și spumă( ASAS), iar focul, ce deja curinsese o comodă, a fost stins rapid. Incendiul, chiar dacă nu a produs pagube importante, s-a manifestat cu puternice degajări de fum.

Sursa foto-ISU Dâmbovița

Batrânul, de 88 de ani, în al cărui apartament s-a produs incendiul, a fost evacuat rapid de pompieri, după care a fost predat echipajului de la ambulantă (SAJ Dâmbovița), fiind transportat de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Comform celor de la ISU DB, focul nu a distrus decât câteva lumânări ( de la care a și pornit focul) o comodă și un perete al imobilului. A fost nevoie de ventilație în întreg imobilul ( ce a fost facută de pompieri), după stingerea flăcărilor.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top