Rareș Bogdan (PNL): “În seara de 27 septembrie, pe harta județului Dâmbovița va predomina galbenul!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a efectuat o vizită în județul Dâmbovița, pentru a-și arată susținerea față de candidații liberali la alegerile din 27 septembrie. Organizația Dâmbovița a PNL este condusă de Virgil Guran, consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Rareș Bogdan a ajuns în mai multe comune din nordul județul Dâmbovița, fiind însoțit de inspectorul școlar general Sorin Ion, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

Prima oprire a fost la Buciumeni, după care întâlnirile au continuat la Moroeni și Pietroșița.

Pe parcursul vizitei în județul Dâmbovița, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat: “Dâmbovița se ridică și votează PNL pe 27 septembrie! (…) În seara de 27 septembrie,  pe harta județului Dâmbovița va predomina galbenul. Dâmbovița va fi  un alt județ câștigător pentru PNL pe 27 septembrie.”

“Un capitol NOU pentru Dâmbovița!” este propunerea liberalilor pentru dâmbovițeni.

De asemenea, Rareș Bogdan a ținut să fie o zi în campanie alături de candidații PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și la funcția de primar al municipiului Târgoviște, Sorin Ion și Aurelian Cotinescu: 

“SE POATE ȘI ALTFEL cu Aurelian Cotinescu, primar la Târgoviște iar cu ION Sorin, președinte la Consiliu, județul Dâmbovița se poate înscrie pe linia dezvoltării.

Târgoviște și județul Dâmbovița au nevoie de o nouă viziune, au nevoie de o nouă strategie și am dat startul schimbării pentru că este nevoie.

Pe data de 27 septembrie, Oradea, Cluj, dar și multe alte orașe din întreaga țară administrate de Partidul Național Liberal sunt  puterea exemplului și trebuie să reprezinte o prespectivă, care trebuie  folosită și la Târgoviște dar și în întreg județul Dâmbovița.”, a mai precizat prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

“Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan și-a arătat toată susținerea față de cei doi candidați în cursa electorală, dar și față de ceilalalți candidați PNL din întreg județul Dâmbovița și totodată a apreciat efortul susținut al președintelui PNL Dâmbovița, Virgil Guran de a  scoate județul Dâmbovița din regresul la care a fost condamnat în ultimii 30 de ani.

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan este convins că echipa PNL va face schimbarea la Târgoviște și în întreg județul Dâmbovița.”, se arată într-o postare publică de pe pagina de Facebook a PNL Dâmbovița.

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița, CMF 21200012

Banner