Pucioasa, orașul cu cele mai multe proiecte europene din România

in Actualitate/Administrație by
Banner

Când vorbim despre administrație, un model de bună practică, fie și în vreme de pandemie, este Pucioasa. 

Deși pe teritoriul Pucioasei se află un spital suport COVID-19, lucru care a grevat din punct de vedere financiar (și nu numai!) activitatea administrației locale, primarul Ana și echipa lui demonstrează că se poate ieși cu bine din orice situație. 

Deși banii din taxe și impozite nu sunt nici pe departe suficienți pentru a acoperi nevoile comunității, problemele își găsesc rând pe rând rezolvare cu ajutorul banilor europeni. 

Aflăm chiar de la Constantin Ana, primarul Pucioasei, că orașul pe care îl administrează este localitatea din România care a depus cele mai multe proiecte europene, mai exact 18.

În scurt timp, cetățenii vor avea acces la o broșură complexă care cuprinde schițe, fotografii și proiecte europene de succes pentru orașul Pucioasa. 

„Marea schimbare a început!

2016 – 2020!

Acesta este un material complex și reprezintă povestea celor patru ani petrecuți împreuna, pe care îl voi prezenta pe Facebook în patru episoade și care va ajunge în varianta tipărită și in casele dumneavoastră!

Veți afla multe informații despre investițiile ce vă interesează, dar și foarte multe informații despre proiecte despre care nu știați că există sau că au început!

Câteva concluzii se desprind din primele materiale:

Pucioasa are cele mai multe proiecte europene depuse din țară (18!!!), toate proiectele au contractul de finanțare semnat sau sunt în curs de semnare, niciun proiect nefiind respins!

Suma ce revine pe cap de locuitor din finanțarea europeană este imensă (peste 4000 euro/cap de locuitor), în condițiile in care valoare totală a acestora este de peste 65 milioane euro!!!

Ah, era să uit ceva… vă rog să observați data de depunere a acestor proiecte!!!

Veți observa în ce hal minte un candidat din Glodeni care își asumă în ultima vreme și frumosul cer albastru de toamnă!!!

PS. In material veți regăsi 17 proiecte europene, nu 18. Asta pentru ca al 18 lea proiect, despre care vom vorbi separat, a fost depus după finalizarea broșurii!”, le-a transmis Constantin Ana, pe pagina sa de Facebook, locuitorilor orașului Pucioasa.

Tot la Pucioasa au fost finalizate și lucrările de la Școala Nr. 1 „Mihai Viteazul”, o investiție realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. 

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner