fbpx

Platformă de știri și opinii

Moldova ne-a luat-o înainte. Meciuri cu spectatori, din week-end

in Sport by
Banner

Federația Moldovenească de Fotbal a decis că meciurile din Divizia Națională pot fi organizate cu spectatori în tribune. Pentru aceasta arenele sportive sunt obligate să respecte toate condițiile impuse de FMF și de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.  

Condițiile obligatorii pentru accesul spectatorilor în tribune:

1. Stadionul să fie omologat de FMF

2. Îndeplinirea tuturor Instrucțiunilor CNESP în condiții de stare de urgență în sănătate publică

3. Organizatorii meciurilor trebuie să asigure fiecare spectator cu bilet de intrare și cu loc individual, numerotat, în tribune, cu respectarea distanței sociale.

4. Numărul spectatorilor în tribune să nu depășească 30% din capacitatea stadionului. Responsabile de respectarea condițiilor sunt cluburile organizatoare ale meciurilor.  Prin comparație, în România accesul publicului la meciurile de fotbal a fost interzis din 8 martie. La mijlocul lunii martie au fost suspendate întrecerile sportive, odată cu instituirea stării de urgență, iar la reluarea jocurilor oficiale, în iunie, restricțiile au fost menținute. Recent, ministrul MTS, Ionuț Stroe, a declarat în plină campanie electorală că spectatorii s-ar putea întoarce în tribune în luna octombrie.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top