Marcel Ciolacu susține echipa PSD Dâmboviţa, “o echipă frumoasă, determinată și profesionistă”

in Actualitate/Politică by
Banner

Miercuri, 16 septembrie 2020, Marcel Ciolacu, președintele PSD și președintele Camerei Deputaților din România, s-a aflat într-o vizită în județul Dâmbovița, unde a avut o întrevedere cu candidații PSD pentru funcțiile de primar.

Liderul social-democraților este alături de echipa PSD Dâmboviţa, iar pe parcursul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul organizației județene acesta a ținut să își arate susținerea pentru Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmboviţa și candidatul PSD la președinția Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pentru Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște și candidatul PSD pentru un nou mandat, dar și pentru toți ceilalți actuali și viitori primari PSD din Dâmbovița, pentru că, spune Ciolacu, aceștia sunt și vor fi buni administratori înainte de a fi buni politicieni. 

Marcel Ciolacu laudă PSD Dâmboviţa pentru spiritul de echipă, pentru viziune și pentru determinare:

“Organizația PSD Dâmboviţa și-s ales o echipă tânără, cu experiență, atât administrativă, cât și parlamentară și se pare că a fost cea mai bună alegere deoarece astăzi, după câteva luni, am regăsit o organizație solidă, închegată și determinată să câștige atât alegerile locale, cât și alegerile parlamentare.

Cum era de așteptat, prioritățile primarilor nu au fost cele pe care le așteptam noi, neapărat politice, ci au fost în primul rând administrative. Domnul primar al municipiului Târgoviște, am luat cunoștință că sunt 20.700 de elevi care au început școală în municipiu și de la Guvernul Orban, pentru prima oară în istoria României, a primit 0 lei.

Niciun municipiu reședință de județ condus de către un primar, făcând parte din PSD, nu a primit niciun ban. Că nu vorbim de banii lui Orban, nu vorbim de banii președintelui Iohannis sau despre normalitate, România normală pe care ne-o promitea domnul Iohannis. Vorbim de banii noștri, și ai mei, și ai dumneavoastră… i-au folosit pentru a cumpăra primari sau parlamentari!

Vreau să mulțumesc și parlamentarilor că au rămas alături de Partidul Social Democrat și vor rămâne până la capăt. Mai avem multe legi de trecut prin Parlament, inclusiv rectificarea bugetară, în care să obligăm încă o dată Guvernul Orban să țină cont de legile țării și aici mă refer la majorarea pensiilor, nu cu 14%, ci cu 40%.

Vreau să mulțumesc și președintelui actual al Consiliului Județean care a avut înțelepciunea de a rămâne alături de echipă și de a construi în continuare alături de această echipă frumoasă, determinată și profesionistă a Partidului Social Democrat.”

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.