Marcel Ciolacu (președinte PSD): Îi sunt dator personal domnului Oprea, pentru gestul făcut

in Actualitate/Politică by
Banner

Conducerea PSD a fost miercuri, 16 septembrie, în vizită în județul Dâmbovița. Întâlnirea, la care au participat Marcel Ciolacu, președinte al PSD, dar și Vasile Dâncu, președinte al Consiliului Național, a fost una în care a fost luat pulsul organizației locale a social democraților, din perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie.

La conferința de presă de la Târgoviște, care a urmat întâlnirii cu activul de partid, liderii social democrați au punctat câteva dintre ideile principale desprinse după întâlnirea cu colegii dâmbovițeni.

Cum era de așteptat, cel mai solicitat, la întrebări, a fost Marcel Ciolacu. Dintre cele declarate de președintele PSD am reținut câteva aspecte interesante, printre care s-a remarcat, prin frecvența cu care a fost amintit subiectul, cel legat de candidatura pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, din partea social democraților, o funcție pentru care, la un moment dat, erau înscriși în cursă actualul președinte al CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, dar și președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan. Cum, în cele din urmă, Alexandru Oprea a renunțat la a mai candida pentru funcția de șef al CJ Dâmbovița, Marcel Ciolacu a ținut să îi mulțumească personal pentru gest.

„Eu nu o să uit niciodată gestul făcut de domnul Oprea”, a declarat Ciolacu. Președintele PSD a mai precizat, după ce a fost întrebat despre acest lucru, că nu este în atribuțiile sale de a „îl recompensa” (pentru gestul făcut de Alexandru Oprea), cu un loc eligibil pe lista PSD Dâmbovița la alegerile parlamentare din decembrie, acest lucru fiind atributul organizației locale.

Tot Ciolacu, ca de altfel și Vasile Dâncu, a mărturisit, în cadrul conferinței de presă, că una dintre recomandările primite din partea organizației dâmbovițene a PSD, de a fi mai agresiv în comunicare, va fi luată în calcul de acum înainte.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Distribuie pe
Banner