Marcel Ciolacu: “Cred că toți profesorii ar fi trebuit să fie testați!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Miercuri, 16 septembrie 2020, la sediul PSD Dâmboviţa, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a participat, alături de Vasile Dâncu, președinte al Consiliului Național, Titus Corlățean, vicepreședintele Senatului României, Paul Stănescu, secretar general al PSD, Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmboviţa și candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște, dar și deputați și alți membri ai partidului social-democrat, la o conferință de presă.

Nemulțumirea principală a social-democraților în legătură cu actuala Guvernare, în ceea ce privește județul Dâmbovița, este legată de rectificarea bugetară în urma căreia municipiul Târgoviște este singura unitate administrativ-teritorială din județ care nu a primit bani.

Întrebat de Bazar Media dacă ar fi posibilă închiderea școlilor din România, dat fiind numărul mare de cazuri cu infecție cu SARS-CoV-2, raportat în ultimele 24 de ore, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților din România și Președintele PSD, a declarat că “există această posibilitate.”

“Cred că toți profesorii ar fi trebuit să fie testați! Și personalul auxiliar. Vreau să vă reamintesc că școlile sunt închise de șase luni. De trei luni suntem în vacanță și pe noi ne-a găsit nepregătiți să deschidem școlile. Iar cu secretarii de stat responsabili din preuniversitar și universitar erau în campanie electorală prin județele lor.”, a comentat Marcel Ciolacu cu privire la situația instituțiilor de învățământ.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa și vicepreședinte al PSD Dâmboviţa, cerea demisia liderului PSD Marcel Ciolacu. Despre acest subiect, Ciolacu a declarat: “Pe mine nu mă deranjează criticile. Dimpotrivă! Mi-aș dori, când sunt campanii electorale și când nu contează părerile noastre interne, care pot afecta anumite candidaturi, aceste discuții să fie mai mult în interior.”

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.