MĂNEȘTI: Constantin Alexandru, continuitate pentru dezvoltare

in Actualitate/Politică by
Banner

Primar al frumoasei comune Mănești, așezată pe valea Dâmboviței, binecunoscută pentru oamenii ei gospodari, Constantin Alexandru a dovedit că omul potrivit poate schimba fața comunității.

Dacă despre proiectele realizate în mandatele trecute se poate vorbi mult – și bine! – proiecția principalelor obiective pentru următorii ani arată o reală aplecare asupra elementelor vitale pentru dezvoltarea comunei și pentru creșterea calității vieții.

Printre cele mai importante obiective pe care Constantin Alexandru și le asumă pentru următorii ani, alături de echipa PSD, se numără:

1. Construirea și dotarea Dispensarului Uman în comuna Mănești; 2. Introducerea canalizării în comuna Mănești; 3. Asfaltare drumuri în comuna Mănești; 4. Modernizarea și dotarea Școlilor de pe raza comunei; 5. Modernizare târg săptămânal; 6. Modernizarea sediului Primăriei; 7. Construirea trotuare în comună; 8. Dalare șanțuri pe raza UAT-ului; 9. Construire teren multifuncțional în satul Drăgăești – Ungureni; 10. Finalizare proiecte în derulare.

Dinamic, determinat, Constantin Alexandru constituie garanția dezvoltării pe mai departe a comunei.

”Nu voi precupeți nici un efort pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele importante, pe care le-am gândit pornind de la nevoile și solicitările cetățenilor. Vom avea la Consiliul Județean președinte, pe dl. Deputat Corneliu Ștefan, un bun prieten al comunei noastre, care ne va asigura tot sprijinul posibil din partea județului. Așa cum și noi avem nevoie de sprijinul cetățenilor, pe 27 septembrie, pentru a vota Constantin Alexandru, primar PSD; Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean precum și listele de consilieri PSD”, este mesajul transmis de primarul PSD al comunei Mănești, Constantin Alexandru.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.