Corneliu Ștefan, încrezător în reușita sa și a PSD Dâmbovița

in Actualitate/Politică by
Banner

Cu doar ceva mai mult de 10 zile înainte de deschiderea secțiilor de votare, liderul social-democraților dâmbovițeni anunță că se prefigurează o victorie categorică a PSD, în județ.

Vizita liderilor de la nivel național ai partidului a avut darul de a întări convingerea militanților PSD că atât Corneliu Ștefan, candidat pentru funcția de președinte al CJD, cât și ceilalți social-democrați – candidați pentru posturi de primari, se bucură de susținerea fără rezerve a Bucureștiului. Element deloc lipsit de importanță, mai ales în ipoteza în care PSD va reveni la guvernare în perioada următoare.

De la Târgoviște, liderii PSD au putut vedea la fața locului felul în care PSD Dâmbovița derulează campania electorală, concluzia fiind unanimă:  victoria nu poate fi ratată!

Este și mesajul transmis de deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidat pentru postul de președinte CJD: ”…nu am dubii în ceea ce privește rezultatele din 27 septembrie”

”Suntem pe ultima sută de metri din această campanie electorală! Nu am emoții și nu am dubii în ceea ce privește rezultatele din 27 septembrie.
Nu sunt doar EU în această luptă! Forța social-democrației dâmboviţene nu se datorează unui singur om. Este rezultatul muncii tuturor primarilor, consilierilor locali și județeni, a parlamentarilor și a conducerii PSD a Consiliului Județean Dâmbovița.
Acest lucru a fost văzut, astăzi, și de președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, și președintele executiv al PSD Dâmboviţa, senatorul Titus Corlăţean.
Și concluzia lor e aceeași cu a dâmbovițenilor: județul nostru trebuie să meargă înainte – este singura opțiune pentru un viitor mai sigur.
#ÎmpreunăpentruDâmbovița
(Corneliu Ștefan)

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.