Sportivii de la Flacăra Moreni, din nou pe podium la CNIR

in Actualitate/Sport by
Banner

Dacă la începutul lunii septembrie vă povesteam despre performanța atinsă de sportivii de la Flacăra Moreni la etapa I a Campionatului Naţional Individual al României la Motociclism (CNIR), acum, la mijlocul lunii,  sportivii de la Flacăra Moreni au urcat din nou pe podium.

De această dată au participat la etapa a II-a CNIR Endurocross, care s-a derulat la Beriu – Orăştie.

Astfel, Bogdan Diaconescu s-a clasat pe locul II la clasa Quad cu 25 de puncte (în total, după primele două etape: 50 puncte), Alin Drăgoi pe locul IV la clasa Expert cu 20 puncte (în total, după primele două etape: 35 puncte), iar Alexandru Iosifescu pe locul VII la clasa Hobby cu 17 puncte (în total, după primele două etape: 25 puncte).

“Sportivii C.S.M. Flacăra Moreni muncesc foarte mult şi participă la toate etapele din campionatul naţional – spre deosebire de alţii! Felicitări pentru evoluţia în concurs, pentru determinarea şi pentru pasiunea în practicarea acestui sport pentru Clubul Sportiv Municipal Flacăra Moreni! Suntem mândri de voi!!!”, a declarat Adrian Stângă, delegat oficial al Secţiei de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni.

Banner