Premieră de film cu elemente SF la Clubul Victorioșilor

in Actualitate/Cultură/Educație by
Banner

Vineri, 11 septembrie 2020, copiii și tinerii de la Clubul Victorioșilor au lansat un nou film, cel de-al 15-lea.

Alături de ei au jucat și 6 copii din comuna Gura Ocniței, și deși unii dintre ei s-au aflat pentru prima oară în fața camerei de filmat, s-au descurcat exemplar și au dat dovadă de multă seriozitate.

Noul film se intitulează “Un alt război al clonelor” și este un produs Victor Mihalache atât în ceea ce privește imaginea, cât și scenariul și montajul.
Scenariul a fost scris în ton cu jocurile sau cărțile de care copiii de astăzi sunt interesați.

Astfel, elementul de noutate l-a adus tocmai inserarea unor efecte SF, cum ar fi transformarea unor personaje în roboți, teleportarea și multe altele.

Protagoniștii filmului au fost tare încântați de rezultate, iar la final de premieră, pentru amuzament, au revăzut și câteva momente cu duble, în care replicile nu le-au ieșit tocmai cum și-ar fi dorit, toate acestea fiind reunite într-un making-of.

Premiera filmului a avut loc la Căminul Cultural din Gura Ocniței, în județul Dâmbovița, pentru că filmul a fost realizat în colaborare cu Primăria comunei, iar cele mai multe dintre scene au fost filmate pe dealurile din împrejurimi.

Scene interesante au fost surprinse și în frumoasa zonă a Bezdeadului, în județul Dâmbovița.

Filmul “Un alt război al clonelor” poate fi urmărit aici, pe canalul de YouTube Talent TV, acolo unde sunt încărcate toate producțiile video ale căror protagoniști sunt copiii de la Clubul Victorioșilor Târgoviște, coordonați de Viorica și Victor Mihalache.

Filmul este unul educativ, care cuprinde atât scene comice, cât și scene cu învățături pentru cei mici. Vizionare plăcută! 

Banner