fbpx

Platformă de știri și opinii

Se schimbă scenariul la Niculești. Școală după scenariul roșu, din a doua zi de cursuri

in Educație/Sănătate by
Banner

A doua zi din noul an școlar 2020-2021 va însemna și prima zi de cursuri după “scenariul rosu”, la Niculești. Unitățile de învățământ din localitate începuseră, conform protocolului stabilit de autorități, după scenariul galben (învățământ mixt, de acasă și la școală). Între timp, numărul de cazuri de COVID 19 înregistrate în localitate a crescut, astfel că Niculeștiul va trece la varianta de învățământ exclusiv on line.

Dorinel Soare, primar Niculești

Cu părere de rău trebuie sa va anunț ca scenariul după care se învață în unitățile de invatamant de la nivelul localității s-a schimbat din “galben” în “rosu”.Asta înseamnă ca prezenta fizica la scoala nu mai este posibila, cursurile urmand a se desfășura online pentru toți elevii.Scenariul “rosu”se aplica atunci când intr-o localitate numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV -2 este de 3 sau mai mult la mia de locuitori.Nr.de locuitori ai comunei noastre este de 4300.Nr.persoanelor infectate este azi de 13(peste 3 la mie).Evaluarea s-a făcut pentru săptămâna 7–14 septembrie de catre Direcția de Sannatate Publica Dâmbovița.Asadar dacă pana pe 21.09.2020 cand se face o noua evaluare nr.persoanelor infectate scade,sub procentul de 3 la mie intram în scenariul “galben”.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Primarul de la Niculești, Dorinel Soare, a fost la rândul său infectat cu noul coronavirus, acesta fiind declarat vindecat în urmă cu doar câteva zile.

Banner

Ultimele stiri din Educație

Go to Top