Cristian Stan: “Vă doresc tuturor mult, mult succes în noul an școlar!”

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, transmite gânduri bune tuturor celor care astăzi încep un nou an școlar, fie că sunt cadre didactice, fie că sunt elevi, fie că sunt părinți:

“Un gând aparte pentru toți cei care, astăzi, în condiții absolut speciale, încep anul școlar.

O spun fără rezerve: am un infinit respect și o uriașă recunoștință pentru absolut toți, copii, părinți, educatori, învățători, profesori. Dacă cineva ne-ar fi spus, vreodată, că educația presupune sacrificii, am fi înțeles prin asta cel mult un slogan metaforic de viață.

Acum, lucrul ăsta se traduce în mod concret prin acțiunile noastre. E irelevant să vă vorbesc eu, acum, despre importanța școlii, pentru că prezența voastră fizică, la școală, astăzi, e imaginea perfectă.

E inutil să vă vorbesc despre carte, când simplul fapt că ați pășit în clase e un pariu câștigat.Mai departe, sunt convins că fiecare își va asuma cu responsabilitate și cu vocație rolul său: copii, cadre didactice, părinți.

La fel cum noi ne-am asumat, la fel de responsabili, rolul nostru:

➡️ autorizații sanitare pentru TOATE unitățile de învățământ;

➡️ avem autorizații ISU la aproximativ 90% dintre unitățile de învățământ, mai puțin cele la care se lucreaza la obtinerea acestora / suntem printre puținii din țară cu această situație foarte bună;

➡️ am asigurat tuturor unităților de învățământ bugete pentru începerea anului școlar / bugetul total este de 4.117.000 lei (care poate fi angajat) / chiar și grădinițele au bugete în jur de 100.000 lei fiecare;

➡️ avem investiții FĂRĂ PRECEDENT în unitățile de învățământ din Târgoviște: 14 proiecte = 120.000.000 lei.Aceasta este relația corectă între administrație și #educație, nu vorbe pe hârtie.

Vă doresc tuturor mult, mult succes în noul an școlar! Să întoarceți în favoarea voastră toate eventualele greutăți și să-l faceți de excepție prin rezultate!”

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner