fbpx

Platformă de știri și opinii

Cristian Stan (PSD), atac dur la adversarii politici:”Când mai vorbesc de penali să se uite în curtea proprie”

in Actualitate/Politică by
Banner

Atac dur la adresa adversarilor politici din partea primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan. Într-o conferință de presă, care a avut loc la sediul PSD Dâmbovița, candidatul social democraților târgovișteni la obținerea unui nou mandat de edil șef la Târgoviște a atacat, în mod direct, Guvernul liberal, dar și pe reprezentanții PNL Târgoviște.

Stan a firmat că cea mai recentă rectificare bugetară (n.m. ce a avut loc în data de 10 septembrie), prin care s-au acordat fonduri către mai multe UAT-uri din țară (din rezerva bugetară aflată la dispoziția Executivului) s-a făcut pe criterii politice, în acest fel explicându-se, din perspectiva social-democratului, faptul că municipiul Târgoviște nu a fost prins cu nicio sumă în respectiva rectificare bugetară.

Cristian Stan-14 septembrie 2020

“Și ei vorbesc de școli, vorbesc de after-school-uri, vorbesc de grădinițe, vorbesc de parcuri industriale, de Dracula Park, de tot felul de nazbâtii, fără a preciza în vreun fel sursa de finanțare și fară a avea o fundamentare reală pentru niciuna dintre acele investiții. Plus că împart în municipiul Târgoviște niște flyere pline de minciuni, pline de manipulări. Când vor dori să mai vorbească de penali să se uite în curtea lor. Nu e greu să îi identifice. Nu am vrut să dau o replică pe niște subiecte mai delicate, în această campanie electorală., dar gestul pe care l-au făcut, față de comunitatea târgovișteană, denotă un cinism electoral nemaiîntâlnit până acum.”

Alocare DB -rectificare bugetară 10 septembrie 2020

Prin hotărârea de Guvern din data de 10 septembrie (hotărâre de Guvern ce a fost publicata deja în Monitorul Oficial) a fost alocată, către mai multe localități din țară, suma de 1.339 de milioane de lei. Din această sumă, pentru județul Dâmbovița a fost alocată suma de 36,444 de milioane de lei. Singura localitate (din cele 89 ale județului ) care nu a primit niciun leu, la acestă rectificare bugetară, este municipiul Târgoviște. Situația este similară cu cea din alte 16 județe, unde municipiul reședință de județ, de asemenea, nu a primit nicio sumă, din fondul de rezerva al Executivului, la rectificarea bugetară aferentă lunii septembrie 2020.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top