fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan (PSD DB): TelVerde pentru părinții și bunicii din Dâmbovița, ce se simt abandonați la început de an școlar

in Actualitate/Politică by
Banner

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat, astăzi (14 septembrie 2020), că partidul pe care îl conduce a înființat un TelVerde, la care pot suna toți părinții și bunicii din Dâmbovița care se simt abandonați de autorități la acest început de an școlar.

Anunțul făcut de președintele PSD Dâmbovița a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc la sediul organizației.

Corneliu Ștefan, președinte PSD DB (14 septembrie 2020)

După cum bine știți, PNL, care se află astăzi la guvernare, nu a făcut nimic pentru deschiderea anului școlar, nu a făcut nimic pentru copii, nu a făcut nimic pentru unitățile de învățământ din România și din Dâmbovița. Și astăzi a început școala fără niciun fel de ajutor din partea Guvernului României.(…) Noi, cei din PSD, astăzi, lansăm un TelVerde, la nivelul județului Dâmbovița, cu următorul număr de telefon: 0786.304.334. La acest număr de telefon pot să sune toți părinții si bunicii ce se simt abandonati de Inspectoratul Școlar din județul Dâmbovița. Cei care se simt abandonați de Guvernul PNL. Noi, în fiecare localitate, împreună cu primarii PSD, vom ajuta, părinții, bunicii si copiii ce au nevoie de ajutor pentru începutul anului școlar.”

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top