Târgoviște: Lucrările de la Creșa nr. 8 au fost finalizate

in Actualitate/Administrație by
Banner

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a anunțat că lucrările au fost finalizate la Creșa nr. 8, astfel că încă 100 de copii târgovișteni vor beneficia, începând de luni, de condiții excelente.

“Prin proiectul amintit s-a realizat extinderea actualului imobil cu un corp nou, parter și etaj, dar și reabilitarea totală a corpului existent.

Totodată, investiția vizează și asigurarea dotărilor, sub formă de mobilier (mobilier dormitoare copii, mobilier pentru cabinet medical, mobilier pentru bucătărie, vestiare pentru copii), echipamente medicale, echipamente electronice și electrocasnice sau veselă.

Valoarea contractului de execuție lucrări este 2.252.130,93 lei cu TVA, iar sursa de finanțare este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală!

Amplul program de reabilitare a infrastructurii educaționale târgoviștene continuă, următoarele obiective finalizate fiind:

– Creșa nr. 14, inclusiv extinderea, la data de 01.10.2020;

– Creșa nr. 13, inclusiv extinderea, la data de 01.11.2020;

– Proiectul de reabilitare, extindere și dotare a Școlii <<Mihai Viteazul>>, cel târziu în săptămâna 5-9 octombrie;

– Noua bază sportivă de la Colegiul Național <<Constantin Carabella>>, la data de 01.10.2020;”, precizează primarul municipiului Târgoviște.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner