fbpx

Platformă de știri și opinii

Remiză albă între Clinceni și Chindia. Oaspeții au ratat un penalty

in Sport by
Banner

Academica Clinceni și Chindia Târgoviște și-au împărțit punctele, în partida din etapa a III-a a ligii I de fotbal (sezonul 2020-2021). Pe terenul echipei ilfovene, cele două echipe au terminat la egalitate (0-0), o partidă din care nu au lipsit deloc ocaziile de poartă.

Echipele de start

  • Clinceni (4-4-2): Vâlceanu –  Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu –  F. Achim, Cebotaru, M. Şerban, Chandarov – C. Dumitru, Boiciu
  • Rezerve: Ureche, Gardoş, Cr. Tănase, Gliga, F. Sandu, P. Pârvulescu, Andronic, B. Ilie

Antrenor: Ilie Poenaru

  • Chindia (4-4-2): D. Moldovan – Căpuşă, Piţian, C. Dinu, D. Dumitraşcu – Neguţ, P. Iacob, M. Dulca, Grassano – Yameogo, D. Florea
  • Rezerve: Aioani, Martac, Raţă, Ad. Ioniţă, Berisha, Atanase, D. Popa, An. Şerban.

Antrenor: Emil Săndoi

Ocazie Pițian, prima repriză

Partida a început în nota de ușoară dominare a oaspeților ce au reușit în primle 45 de minute sa aibă o posesie mai bună decât gazdele ilfovene. Ocazii mai multe au însă gazdele,în vreme ce oaczia reprizei i-a aparținut lui Pițian, ce a trimis peste în minutul 37 al partidei.

Fază penalty Chindia (min 49)

Repriza a doua a fost una a ratărilor. În minutul 49, Chindia obține un penalty, prin Florea, ce a fost faultat în marginea careului de 16 m. Acelasi Florea trage prost iar Vrânceanu reușește sa respingă. Mingea ajunge la Daniel Popa (proaspăt revenit la Chindia, de la Dinamo) dar golul marcat de atacantul târgoviștenilor este anulat pe motiv de offside.

Ulterior acestei faze, gazdele au fost cele care s-au întrecut în ratări. Prin Bolciuc și Achim (min.58 si 65) gazdele au ratat ocazii imense de a deschide scorul.

Până la urmă a fost 0-0, la finalul celor 90 de minute regulamentare. Cu acest rezulat Chindia acumulează 4 puncte, după trei etape din actuala ediție de campionat. Dâmbovițenii au marcat însă un singur gol, în toate cele 3 meciuri. Apărarea a mers, oarecum suprinzator, mai bine, Chindia primind doar un singur gol ( la Iași, în prima etapă) în cele trei meciuri de până acum, din liga I.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top