fbpx

Platformă de știri și opinii

Coronavirus la CSȘ Târgoviște

in Sport by
Banner

Echipa de baschet masculin CSS Târgoviște nu are permisiunea să participe la turneul final U16 – Masculin de la Ploiești, după ce în sânul formației dâmbovițene a fost depistat un test pozitiv de covid-19.

Surse din cadrul clubului au confirmat faptul că a fost depistat un sportiv infectat cu virusul SARS-COV2. DSP Dâmbovița a oferit clubului un document prin care arată că jucătorul depistat pozitiv nu a fost contact al celorlalți jucători. Cu toate acestea, FRB nu le-a permis celor de la Târgoviște să participe la turneul final U16 masculin.

Într-o reacție acordată site-ului baschet.ro, directorul de comunicare al Federației, domnul Tiberiu Rist, a confirmat informația și a explicat ce a stat în spatele deciziei FRB de a interzice celor de la CSS Târgoviște să participe în competiție: „S-a luat decizia ca CSS Târgoviște să nu participe la Ploiești. A prezentat un caz pozitiv și noi am luat această decizie. Am vrut să păstrăm… Aici sunt 400 și ceva de sportivi. În momentul în care apare un caz, e foarte greu să spui că acel sportiv nu a luat contact cu colegii săi. Pe noi ne interesează siguranța medicală a participanților de la Ploiești. Noi am avut aici 320 de teste, negative toate. Am închis prima serie, fără nicio problemă.”

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top