fbpx

Platformă de știri și opinii

A.Cotinescu (PNL): Diferența este de 2%, în lupta pentru Primăria Târgoviște

in Actualitate/Politică by
Banner

Într-o conferință de presă, care a avut loc la sediul partidului, liderul PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, în același timp si candidat al liberalilor pentru postul de primar al Târgoviștei a anunțat că diferența dintre primii doi clasați, în bătalia pentru postul de edil șef al Târgovșitei, este în “marja de eroare” a sondajelor.

Liberalul spune că sondajele arată că va fi o bătălie pe muchie de cuțit, pentru postul de primar al Târgoviștei.

Aurelian Cotinescu-11 septembrie 2020

“În ultima vreme au apărut, în spațiul public, mai multe sondaje, în special ale PSD, sondaje care ne prezintă cum candidatul psd-ist crește de la 40%, la 50%, la 60% și mi-a fost frică ca nu cumva să ajungă la 99% și să avem aici, la Târgoviște, un al doilea Ceușescu.(…) Realitatea este că, în conformitate cu sondajul nostru, sondajul liberal de la nivel local, bătălia între mine, ca și candidat al PNL, și domnul Stan, ca și candidat al PSD, este o bătălie umăr la umăr. Este o diferență foarte mică, în marja de eroare chiar, de 2%, între cei doi candidați. Pe de alta parte, eu am recuperat foarte mult în ultima lună, peste 10%. În vreme ce contracandidatul psd-iste este în ușoară scădere, dar constantă.”

La nivel de Consiliu Local, la Târgoviște, după cum a declarat chiar Aurelian Cotinescu, “PNL-ul a depășit de mult PSD, și este, așa cum arată și sondajele naționale, la o diferență de 6-7% în fața PSD. Aceasta este realitatea electorală pentru Târgoviște”. A mai adăugat Cotinescu.

În final, Cotinescu a făcut si un apel, “către toate forțele implicate în lupta electorală, mai puțin PSD”, de a se uni, într-un proiect bazat pe dezvoltarea reală a orașului. “Nu mai avem timp de minciuni, nu mai avem timp de povesti!”, a adăugat liberalul.

Aurelian Cotinescu nu a precizat nimic despre forma acestui proiect de uniune politică, dacă este vorba de unul “pre” sau “post” electoral.

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița, CMF 21200012

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top