fbpx

Platformă de știri și opinii

Un deținut a decedat, la Penitenciarul Găești.

in Actualitate by
Banner

Un bărbat încarcerat la Penitenciarul Găești a decedat subit, în dimineața zilei de 8 septembrie, după cum au anunțat autoritățile. De asemenea, decesul nu are legatură cu actualul context epidemiologic, mai spun cei de la Peniternciarul Găești.

Imagine cu un caracter ilustrativ

“Astăzi, 08.09.200, în jurul orei 9.05, personalul medical al Penitenciarului Găești a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane private de libertate care a  acuzat o stare de rău.  Concomitent, a fost solicitat prin intermediul Serviciului Unic de Urgență 112, sprijinul unui echipaj de ambulanță.

În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate cu promptitudine, atât de personalul medical al unității, cât și de personalul ambulanței sosit la fața locului, în jurul orei 9.50, a fost declarat decesul persoanei în cauză. Aceasta se afla în evidența cabinetului medical cu afecțiuni medicale cronice.

În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, a judecatorului de supraveghere a privării de libertate și a familiei deținutului.

De asemenea, facem precizarea că decesul în cauză nu intră sub incidența actualului context epidemiologic”

Se arată într-un comunicat de presă, al celor de la Penitenciarul Găești.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top