Cristian Stan: “La mulți ani tuturor celor pentru care Târgoviște înseamnă ACASĂ!”

in Actualitate/Administrație by
Banner

Vă mulțumesc fiecăruia că sunteți, astăzi, alături de noi, într-un moment special, un moment de sărbătoare a cetății. „LA MULȚI ANI”, Târgovișteni! „LA MULȚI ANI”, tuturor celor care aparțin acestei comunități frumoase! „LA MULȚI ANI” tuturor celor pentru care Târgoviște înseamnă ACASĂ!

Eu sunt unul dintre aceia. Eu sunt un copil al acestui oraș și sufletul meu e, cumva, unit cu suflarea Cetății dintotdeauna și pentru totdeauna. Aici m-am născut, aici am crescut, aici am mers la școală, aici am spus „Mamă” și „Tată”, aici sunt prietenii mei. AICI E VIAȚA MEA, cu tot ceea ce cuprinde ea.

Așa că, pentru mine, sărbătoarea orașului e ceva atât de special, încât o simt ca pe o sărbătoare personală. E ca și cum ar fi și ziua mea.

Și ca mine sunt foarte mulți târgovișteni care se identifică profund cu aceste locuri.

Sigur, avem, poate, o amărăciune pentru că evenimentele din acest an nu pot fi organizate la amploarea din anii trecuți. Această pandemie nefericită ne-a resetat, cumva, modul de viață în anumite privințe. Dar, eu am învățat să culeg ce e bun din orice experiență. Și cred că putem întoarce această limitare de a ne exprima în favoarea noastră.

Zilele Cetății pot fi sărbătoarea pe care ne-o dorim și mai mult decât atât. Mai personală, mai specială. Alături de prietenii buni, alături de părinți și de copii, alături de bunici și de nepoți, putem face zeci și sute de sărbători ale noastre sub cupola generoasă a Zilelor Cetății.

În ceea ce ne privește, vom fi, ca de fiecare dată, în mijlocul oamenilor și le vom mulțumi cu respect, pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și ne-o acordă în continuare. Orașul s-a transformat în ultimii ani și fenomenul va continua. Iar târgoviștenii sunt „complicii” noștri la aceste fapte bune. Pentru că, fără suportul lor, fără încrederea lor, fără răbdarea lor n-am fi reușit.

Le mulțumesc încă o dată tuturor și îi asigur că ceea ce va urma va fi și mai spectaculos.

Vă doresc tuturor zile frumoase de sărbătoare petrecute în compania oamenilor dragi de lângă voi! La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, târgovișteni, oriunde v-ați afla!

Daniel Cristian Stan, 

primarul municipiului Târgoviște 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.