fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Bărbat de 26 de ani reținut de polițiști, după o bătaie la Dâmbovița Mall

in Actualitate by
Banner

O scurtă filmare, în care doi tineri s-au luat la bătaie, în parcarea Mall-ului din Târgoviște, a creat puternice emoții pe o rețea de socializare. Filmarea, realizată de un târgovișten, aflat într-o masină (filmare ce ulterior a dispărut din rețeaua de socializare) a fost cea care i-a alertat și pe polițiștii din Târgoviște.

Incidentul a avut loc la orele prânzului (6 septembrie 2020) ,iar cei doi tineri au fost filmați în momentul în care își împărțeau pumni, unul altuia, în imediata vecinătate a complexului coemrcial. Altercația a durat destul de puțin, cei doi fiind despărțiți de mai multe femei (dupa cum se vede din filmarea publicată pe internet), ce se pare că îi însoțeau.

Sursa foto articol-captură postare facebook(Dragos Turku)

Conform unui comunicat de presă al celor de la IPJ Dâmbovița, unul dintre cei doi tineri, implicați în scandal, a fost reținut.

Ieri, 6 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 29 de ani, din Valea Mare, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal.Acesta este bănuit că pe parcursul zilei de ieri, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi agresat în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului Târgoviște, un alt bărbat de 32 de ani. Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângăJudecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.”

Au precizat cei de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top