Cea de-a treia seară de spectacol la Zilele Cetății Târgoviște

in Actualitate/Administrație/Cultură by
Banner

Luni, 7 septembrie 2020, cea de-a treia seară de spectacol din cadrul evenimentului Zilele Cetății Târgoviște a adus în atenția spectatorilor valori târgoviștene, dar și artiști consacrați ai României.

Astfel, la Teatrul de Vară din Parcul Chindia, începând cu ora 18:00, au concertat coralele Appassionato (dirijor prof. Florin Badea) și Cantiamo (dirijor prof. Matei Bogdan).

De la ora 19:00, publicul târgoviștean a ascultat muzică veche, romanțe și cântece din folclorul de odinioară, cu Orchestra Albeșteanu și invitatul special, baritonul Marius Nine.

Instrumentele nu au lipsit de pe scenă nici la ultima parte de spectacol din această seară pentru că, de la ora 20:00, a concertat Orchestra Simfonică de Tineret Andante, dirijată de prof. Liviu Săvuță.

Tinerii muzicieni de la Târgoviște au propus în această seară muzică de film, iar pe parcursul spectacolului lor au rulat pe un ecran scene cunoscute din filme. 

După fiecare oră de spectacol, toate scaunele și întreg perimetrul în care este amplasat Teatrul de Vară au fost dezinfectate.

De asemenea, accesul la spectacol a fost permis numai persoanelor care au purtat mască de protecție și cărora li s-a măsurat temperatura la intrare.

Zilele Cetății Târgoviște se vor încheia marți seara, de Sfânta Maria, cu un spectacol de romanțe, care va avea loc la Muzeul Casa Romanței, de la ora 18:00, și cu un spectacol de folclor, care se va desfășura, începând cu ora 19:00, la Teatrul de Vară.

Organizatorii Zilelor Cetății Târgoviște 2020 sunt Primăria și Consiliul Local Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra Târgoviște.


La mulți ani!

Banner