Sportivii de la “Flacăra” Moreni, pe podium la Campionatul Naţional Individual al României la Motociclism

in Actualitate/Sport by
Banner

Sâmbătă, 5 septembrie 2020, sportivii secţiei de Motociclism a Clubului Sportiv Municipal Flacăra Moreni au participat la prima etapă a Campionatului Naţional Individual al României la Motociclism, care a avut loc la Ciolpani.

Astfel, Iasmina Stan a obţinut locul III la MX Fete cu 40 puncte, Ioana Fieraru s-a clasat pe locul IV la MX Fete cu 36 puncte, Dacian Dăuş s-a clasat pe locul IV la MX2 cu 36 puncte, Romulus Necşoiu s-a clasat pe locul IV la MX2 Veterani cu 34 puncte, Cristian Ghiculescu şi Robert Văcaru (pentru prima dată într-o competiţie oficială) au obţinut locul 6 cu 30 puncte, respectiv 8 cu 27 puncte la MX2 Veterani.

“Sunt mândru de voi toţi şi mai mult decât mulţumit de evoluţia voastră! O echipă unită, omogenă, determinată pentru performanţă într-un sport foarte costisitor. Vă mulţumesc din suflet!”, a declarat Adrian Stângă, delegat oficial al Secției de Motociclism a C. S. M. Flacăra Moreni. 

Aceste premii, și mai ales punctajele obținute, contează foarte mult pentru clasamentul final al campionatului, etapă în care sportivii de la Flacăra Moreni își doresc să ajungă.

Felicitări și mult succes la următoarele competiții!

Sursa: Facebook Adrian Stângă 

Banner