fbpx

Platformă de știri și opinii

România – Irlanda de Nord, astăzi, ora 21.45

in Actualitate by
Banner

România debutează în Liga Națiunilor (Liga B, Grupa 1) contra Irlandei de Nord, astăzi, de la ora 21:45, în fața Irlandei de Nord, pe Arena Națională.

Mirel Rădoi debutează azi ca selecționer al naționalei mari împotriva unei echipe cotate de site-ul transfermarkt cu ultima șansă în grupa de Liga Națiunilor. O formație care a schimbat și ea recent selecționerul, Ian Baraclough fiind numit in iunie, direct de la naționala U21, la fel ca tehnicianul nostru. 

Cei doi s-au și întâlnit în actualele preliminarii Campionatului European U21, unde Mirel a luat 4 puncte (3-0 acasă, 0-0 în deplasare). “Suntem într-o mare dilemă! E foarte greu să spunem că avem în minte un prim „11”. Înaintea antrenamentelor, aveam o anumită idee. Acum, ne-au pus în dificultate jucătorii. Alegerea va fi foarte grea pentru noi, dar asta ne dorim, să avem de unde alege.

Agresivitatea la noi înseamnă reacție după pierderea mingii. Nu trebuie să facă la fel ca mine, în perioada în care eram jucător și mă enervam, să dea cu pumnul sau să ia cartonaș roșu“, a vorbit Rădoi la conferința de presă premergătoare jocului de astăzi.

După 4 zile de antrenamente la Mogoșoaia, tricolorii au luat contact joi cu gazonul Arenei Naționale. „Nu e cel mai bun, dar trebuie să ne adaptăm”, a remarcat Mirel Rădoi. Staff-ul naționalei a exersat ultimele scheme înaintea jocului de vineri cu Irlanda de Nord, debutul în noua ediție a Ligii Națiunilor. Toți jucătorii au încheiat cu bine ședința de pregătire, rămâne doar ca selecționerul să aleagă la ora jocului cel mai inspirat unsprezece de start. „Le-am mulțumit jucătorilor după antrenamentele din ultimele zile pentru că îmi fac grea misiunea de a alege echipa de start”, a mai spus Mirel Rădoi. După tricolori s-au antrenat pe Arenă și nord-irlandezii. „Nu mă gândeam că ne vom reîntâlni atât de repede pe banca naționalelor de seniori”, a admis Ian Baraclough, selecționerul adversarei de mâine. La conferința de presă a fost prezent și căpitanul Steven Davis, colegul lui Ianis Hagi la Rangers. ”Abia aștept să ne întâlnim pe teren, e un jucător de calitate. Dacă va juca, va fi un pericol pentru noi”.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top