CCIA DB oferă reducere de 30% pentru cei care vor să înființeze ÎI sau PFA în domeniul alte forme de învățământ (Cod CAEN 855)

in Actualitate/Economie/Educație by
Banner

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Dâmbovița anunță că, în perioada 07.09.2020-11.09.2020, oferă o reducere de 30% pentru persoanele care apelează la serviciile Departamentului Juridic și Consultanță Societăți în vederea înființărilor ÎI, PFA cu domeniul principal de activitate 855- Alte forme de învățământ.

Oferta cuprinde asistența specializată, îndrumarea prealabilă, tehnoredactarea tuturor actelor necesare înființării, întocmirea și depunerea dosarului, ridicarea înscrisurilor doveditoare și ștampila.

Ofera este valabilă, atât pentru dosarele depuse la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, cât și pentru alte județe!

Persoanele interesate pot afla mai multe detalii aici.

Atenție, codul CAEN 855 include  activități precum pregatirea pentru orice profesie, hobby sau pentru dezvoltare personala

“Sunt excluse activități educaționale cum sunt ele definite în grupele 851–854, de exemplu învatamântul prescolar, învatamântul primar, învățământul secundar sau învățământul superior.

Grupa include taberele și școlile care oferă pregătire în activități sportive pentru grupuri sau în mod individual, predarea limbilor străine, pregătirea în domeniul artelor, teatrului sau muzicii sau orice alt gen de pregătire sau instruire specializată. Această instruire nu poate fi comparată cu instruirea din cadrul grupelor 851-854.”, după cum este menționat pe site-ul de specialitate www.coduricaen.ro.

Sursa: Facebook Camera de Comerț Dâmbovița 

Banner