Lucrările din Piața Revoluției prind contur

in Actualitate/Administrație by
Banner

Miercuri, 2 septembrie 2020, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a făcut o vizită în teren pe șantierul aferent proiectului “Reabilitare și Modernizare Piața Revoluției, Municipiul Târgoviște”.

Prin acest proiect se va transforma total întreaga zonă pietonală care pornește de la Bulevardul Libertății, prin fața fostei cofetării “Casata”, către Primăria Târgoviște, precum și trotuarul din fața blocurilor C, până la sediul ITM Dâmbovița.

„În linii mari, sunt realizate lucrări de desfacere integrală a pavimentului existent și de realizare a unui pavaj nou, diferențiat, în funcție de specificul suprafeței, se va instala mobilier urban modern (bănci cu copertină, rastel pentru biciclete, zonă de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fântâni de băut apă), iluminatul exterior urmand a fi inclusiv incastrat in pavaj. La această dată, se lucrează consistent la montarea pavajului.

Totodată, se vor crea generoase spații verzi gazonate și vor fi plantați aproximativ 600 de arbori și arbuști, ca parte a investiției amintite.

Durata de execuție nu va depăși iarna acestui an!”, a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște. 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner