Interviu: VIRGIL GURAN, președinte PNL Dâmbovița (VIDEO)

in Actualitate/Interviu/Politică by
Banner

Președinte al PNL Dâmbovița, vicepreședinte al partidului la nivel național și consilier de stat la cancelaria prim-ministrului Ludovic Orban, Virgil Guran are meritul de a fi readus la viață organizația PNL din Dâmbovița, care timp de mulți ani a înregistrat rezultate… modeste, ca să nu spunem mai rău!

Politician experimentat, Virgil Guran poate determina o schimbare de substanță în rândurile liberalilor dâmbovițeni, cu atât mai mult cu cât, cel puțin în acest moment, PNL este (încă) pe val la nivel național.

Greu de anticipat scorul pe care îl va obține organizația condusă de Virgil Guran, la alegerile din 27 septembrie, dată fiind popularitatea pe care adversarii de la PSD o au în județ, însă e clar că va obține un rezultat mult mai bun decât la precedentele scrutine la care PNL a participat singur.

Timp de aproximativ 30 de minute, Virgil Guran ne-a vorbit despre guvernare, alegeri, moțiune de cenzură și șansele pe care PNL Dâmbovița le are la scrutinul de la sfârșitul acestei luni. Totul într-un interviu acordat Bazar Media, pe care vă invităm să îl vizionați în continuare!

INTERVIU Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița

Interviu cu președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

Publicată de Bazar Media pe Miercuri, 2 septembrie 2020

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița, CMF 21200012

Banner