fbpx

Platformă de știri și opinii

Alături de Victor Ponta, Țuțuianu promite că va câștiga 25 de primării în Dâmbovița

in Actualitate/Politică by
Banner

Aflat în campanie electorală, în județul Dâmbovița (1 septembrie 2020), liderul Pro România, Victor Ponta, și-a anunțat susținătorii că trebuie să se aștepte la “trădări”, în aceasta campanie electorală și că scopul PRO România sunt alegerile din 2024, când Pro România va deveni principalul partid din țară.

Victor Ponta în jud. DB (1 septembrie 2020)

Dincolo de declarațiile politicienilor specifice campaniei electorale și, poate, mai important decât discursul electoral, cei de la Pro România, prin Adrian Țuțuianu, liderul filialei dâmbovițene a partidului condus de Victor Ponta, au anunțat care sunt obiective campaniei electorale, din Dâmbovița, la scrutinul din 27 septembrie.

A. Țuțuianu (1 sept.2020)

“Ne-am propus un scor de 20%, per ansamblu. Ne-am propus să avem în medie 3-4 consilieri în fiecare localitate.Ne-am propus să facem 10 consilieri județeni. Ne-am propus să câștigăm 25 de primării și apoi, la negocieri, să obținem 20 de viceprimari. Și, desigur, ne-am propus să câștigăm președinția Consiliului Județean.” A spus Țuțuianu.

În județul Dâmbovița, în 27 septembrie, se vor organiza alegeri în toate cele 89 de localități ale județului (PRO România are candidaturi în 88 de localități). În Consiliul Județean Dâmbovița exista un număr de 34 de posturi de consilier județean, iar pentru președinția CJ Dâmbovița, din partea Pro România Dâmbovița, candidează Adrian Țuțuianu.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top