Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița: “Moțiunea CIOLAC PESTE PUPĂZĂ!”

in Opinii/Politică by
Banner

Acum a fost dovedită, mai mult ca niciodată, propaganda ieftină la care PSD-ul a recurs de fiecare dată! Moțiunea de cenzura, așa cum am afirmat tot timpul, a fost doar un act de propaganda internă pentru ca Marcel Ciolacu să-și consolideze candidatura!

Pentru poziția de președinte al partidului Ciolacu a fost dispus să joace România la ,, ruleta rusească “! Lozincile precum “ultima zi a Guvernului Orban”, “să plece acasă” sunt doar îmbărbătări pentru propriul electorat, PSD fiind un partid ce alunecă vertiginos pe toboganul propriilor minciuni!

Forțând Constituția au depus o moțiune de cenzură într-o sesiune extraordinara, iar astăzi, în ultima zi a sesiunii, PSD nu-și poate vota propria găselniță din lipsă de CVORUM!!!

Cât de fariseu să fii ca să afirmi că te bazezi pe mai mult de 233 de voturi, iar în sală să ai doar 226 de parlamentari și să nu ai cvorumul de ședință?
Cum ar putea 226 de parlamentari sa dea 233 de voturi pentru căderea Guvernului? Greu de explicat! Imposibil pentru oricine! Doar Ciolacu ne poate spune!

Până vor reuși colegii de la PSD să schimbe aritmetica, rămâne să constatăm că moțiunea <<CIOLAC PESTE PUPĂZĂ>> este doar un joc de sumă nulă!

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița, CMF 21200012

Banner