Virgil GURAN, președintele PNL Dâmbovița: ”Dâmbovițenii pot și merită mai mult!”

in Politică by
Banner

Președinte al PNL Dâmbovița și Consilier de Stat la Cancelaria prim-ministrului, Virgil Guran transmite dâmbovițenilor un mesaj optimist, încredințându-i că partidul pe care îl reprezintă va schimba fața județului și a țări, cu voturile celor care cred în programul liberal.

Liderul PNL consideră că sondajele de opinie prezentate de oponenții politici sunt doar manipulări propagandistice, ceea ce contează cu adevărat fiind votul dâmbovițenilor, pe 27 septembrie. Un vot care va reconfigura viitorul județului, subliniază Virgil Guran, în mesajul publicat pe pagina de facebook a PNL Dâmbovița.

„Suntem la începutul campaniei electorale!
Asemeni vechilor îndemnuri <<Fie ca cei mai buni să învingă!>>

Deocamdată primul pas spre normalitate s-a produs, au dispărut toate panourile PSD-ului care ne sufocaseră viața cotidiană!

Am convingerea că această campanie va fi una a proiectelor, a dezbaterilor de idei! O campanie electorală cuplată la agenda cetățeanului!

Dâmbovițenii pot și merită mai mult! Pentru acest deziderat suntem aici, în slujba lor! Sondajele de casă și declarațiile triumfaliste care anunță victoria «zdrobitoare» a PSD-ului sunt doar gesturi de propagandă!

Viitorul nostru, al românilor și al dâmbovițenilor se decide la VOT, pe 27 septembrie!

Deci, dragi dâmbovițeni, am convingerea că votul dumneavoastră va fi unul care va recofigura traiectoria acestui județ!”

#AvețiÎncredere
#DâmbovițaLiberală
#cuPNLsprePROGRES
#UnNouCapitolPentruDâmbovița

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița, CMF 21200012

Banner