Chindia – Dinamo se joacă luni. Ultimele detalii

in Sport by
Banner

Chindia se confruntă cu serioase probleme de lot pentru meciul cu Dinamo după apariția mai multor cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor și staff-ului.

Meciul de luni se va juca însă, câtă vreme echipa poate alinia 11 titulari și două rezerve, un total de 13 jucători dintre care minim un portar, cum prevede noul protocol LPF-FRF.

Primele cazuri pozitive, două la număr, au apărut săptămâna trecută, chiar înaintea jocului cu Politehnica Iași din debutul sezonului.

Ulterior, numărul cazurilor a crescut, angajații au fost din nou testați, apoi retestați, iar ultimele vești sunt mai bune. Cei infectați vor rămâne în izolare, vor fi din nou supuși unor teste și ar putea reveni la antrenamente cel mai devreme după pauza provocată de jocurile echipei naționale.

Chindia – Dinamo se dispută luni, ora 21.00, la Ploiești și reprezintă primul meci al lui Cosmin Contra pe banca bucureștenilor. Dincolo, Chindia va fi condusă de Valentin Năstase, fost dinamovist, după ce antrenorul principal Emil Săndoi a fost și el descoperit pozitiv la testul COVID-19.

Banner