fbpx

Platformă de știri și opinii

Clar cu Clara, vlogul unei fetițe de 8 ani

in Actualitate/Educație/Travel by
Banner

Clara Sav Scripcariu are 8 ani, este din Târgoviște, județul Dâmbovița, și face parte din pleiada celor mai tineri vloggeri din România.

Clara s-a apucat de vlogging acum două luni, iar de atunci călătorește foarte des, descoperă locuri speciale, mai puțin știute de lume, tocmai pentru a le împărtăși și altor persoane experiențele sale.

Clara Sav Scripcariu 

Ce este de admirat este faptul că dorința a fost a ei, ceea ce se întâmplă rar în cazul unui copil de 8 ani, majoritatea fiind absorbită ore întregi de jocurile online. Clara a ales să nu facă parte din această majoritate, ci să utilizeze tehnologia într-un mod inteligent, smart, dacă ar fi să ne exprimăm modern.

În fiecare zi își notează într-o agendă lucruri pe care le-a făcut și care au încântat-o, dar își face și planuri pentru viitor și își imaginează cum vor arăta locurile în care urmează să ajungă.

Modelul Clarei și cea care a determinat-o să aibă propriul vlog este Selena Bobeică, târgovișteancă și ea. Selena este prima tânără din județul Dâmbovița care a propus iubitorilor de cultură și de călătorii această modalitate modernă și eficientă de a cunoaște locuri: vlogul. Selenar se numește vlogul Selenei și, pentru că a fost bine primit de cei care navighează pe internet în căutare de frumos, a ajuns deja la episodul 31.

Selena Bobeică 

Întorcându-ne la Clara, și ea pare să fie făcută pentru acest lucru, iar camera de filmat îi este bună prietenă, având un chip extrem de luminos, care transmite o stare permanentă de bine.

Clara a lansat luni, 24 august 2020, cel de-al nouălea episod din Clar cu Clara, filmat integral în județul Argeș, într-o zonă despre care se spune că ar fi fost locuită de uriași și în care Sfântul Andrei i-ar fi botezat pe primii creștini.

Clara și Selena sunt componente ale Clubului Victorioșilor din Târgoviște, unde se pregătesc din punct de vedere muzical cu prof. Viorica Mihalache, iar în episoadele lor veți putea urmări și pasaje muzicale.

Clara și Selena la Festivalul Internațional “Volare” – 2019

Amândouă sunt laureate la numeroase festivaluri naționale și internaționale și sunt modele de urmat pentru toți copiii, deoarece, cu riscul de a acumula mai greu vizualizări pe internet, au ales să promoveze lucruri valoroase și interesante.

Toate episoadele din Clar cu Clara le puteți găsi săptămânal, în fiecare zi de luni, pe canalul de YouTube Talent TV, iar pe cele din Selenar, pe canalul de YouTube SELENAR.

Talent TV este producătorul acestor materiale video, iar ideile, imaginea și montajul îi aparțin lui Victor Mihalache, om de televiziune și enterteiner pentru copii.

În spatele acestor producții sunt mii de kilometri străbătuți prin România, sute de oameni cu povești valoroase, sute de ore de filmare, multă muncă și susținere necondiționată din partea familiilor protagonistelor și a celor care le îndrumă.

I giardini di Zoe – Județul Hunedoara 

“Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc citesc doar o pagină”, spunea Sfântul Augustin.
Așadar, călătoriți! Minunile sunt, de foarte multe ori, mai aproape decât credeți!

Peisaj din Munții Apuseni

Foto: Victor Mihalache

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top