fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD și PNL, contraziceri pe tema licitației pentru DN 71

in Actualitate/Politică by
Banner

Dacă mai devreme asistam la o avalanșă de declarații în contradictoriu din partea candidaților PSD și PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, neînțelegerile nu încetează să apară și la nivel de organizații județene.

Un nou conflict pare să se fi iscat între organizațiile dâmbovițene PSD și PNL. Subiectul dezbătut de cele două părți face referire la Drumul Național 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia, drum care se vrea a fi reabilitat și modernizat astfel încât tronsonul Bâldana-Târgoviște să fie lărgit la patru benzi, iar Târgoviște-Sinaia să fie modernizat.

Social-democrații susțin că licitația pentru acest proiect, despre care Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița vorbea în urmă cu puțin timp, ar fi fost anulată:

“Când te ia gura pe dinainte înseamnă ori că nu știi despre ce vorbești, ori că ești atât de disperat să câștigi voturi, încât promiți marea cu sarea, doar-doar oamenii te mai cred.

Liderul PNL Dâmboviţa a anunțat pe un ton triumfalist acum două-trei săptămâni că drumul București (Bâldana)-Târgoviște-Sinaia (DN71) a fost scos la licitație.

Ei bine, la numai o săptămână de la lansarea acesteia, licitația a fost anulată.
În aceste condiții, se poate spune că liderul PNL nu a fost deloc <<precaut>> și s-a pronunțat pe un subiect care îl depășește. Ca multe alte subiecte, de fapt!”.

PNL Dâmbovița a transmis rapid reacția președintelui organizației la cele spuse de PSD. Astfel, Guran explică despre proiect că este defalcat în două tronsoane și că numai în cazul celui de-al doilea, din cauză că nu a existat o ofertă, licitația va fi reluată:

„Aparatul de intoxicare în masă al PSD Dâmbovița funcționează!

Fără o minimă verificare aruncă în spațiul public, cu titlul de «știre bombă» că licitația pentru șoseaua Bâldana-Sinaia a fost anulată!

Dacă știrea ar fi fost adevărată ar fi fost un prilej de tristețe pentru toți dâmbovițenii! Doar conducerea PSD Dâmbovița se putea bucura, și pentru că nu s-a putut abține, chiar a difuzat o asemenea știre! Realitatea, și de data aceasta, le joacă feste, și este crudă cu ei!

Proiectul este defalcat pe două tronsoane:
1. Bâldana-Târgoviște, lărgire la patru benzi, asemeni tronsonului București-Bâldana.

2.Târgoviște-Sinaia modernizare.
Pentru primul tronson a fost depusă oferta tehnică și economică ce se află în evaluare.

Pentru cel de-al doilea tronson ,Târgoviște-Sinaia, nu s-a depus nicio ofertă, situație în care licitația se va relua!
Aceasta este REALITATEA!

Eu înțeleg că îi deranjează acest lucru, că am reușit să urnesc din loc un proiect care zăcea prin sertare, dar nu înțeleg ura ridicată împotriva dâmbovițenilor!

Dacă vom avea patru benzi de la Târgoviște până la București este în folosul nostru, nu al meu personal sau al PNL-ului!

Asta nu înțeleg cei de la PSD și mi-e teamă că nici nu o vor înțelege prea curând!”

Surse: Facebook PSD Dâmboviţa și Facebook PNL Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top