fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia debutează în campionat pe terenul lui Poli Iași

in Sport by
Banner

Sezonul 2020-2021 al Ligii I începe vineri cu meciul dintre FC Argeș și FC Botoșani. La startul acestei ediții vor lua parte 16 formații, cele 14 care au încheiat campionatul trecut plus două nou promovate, FC Argeș și UTA Arad.

Chindia, care și-a păstrat locul după barajul câștigat cu CS Mioveni (2-0, 1-1) va juca duminică, ora 16.00, în deplasare cu Politehnica Iași. Moldovenii și-au schimbat antrenorul: Daniel Pancu a fost prezentat oficial acum câteva zile. Apoi, în runda a doua a campionatului, echipa antrenată de Emil Săndoi va primi vizita lui Dinamo, luni, 31 august, ora 21.00.

Liga a II-a, pe 5 septembrie?

Dacă în ceea ce privește campionatul Ligii I lucrurile sunt clare, la nivelul eșalonului secund nici măcar nu e bătut în cuie sistemul competițional. La acest moment există 21 de echipe înscrise, cu rezerve în dreptul celor de la Pandurii, care nu au primit licența. Cea mai vehiculată variantă este aceea a unei întreceri cu o singură serie, chit că mai multe cluburi ar prefera împărțirea campionatului pe criterii geografice, pentru limitarea costurilor de deplasare.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top