fbpx

Platformă de știri și opinii

Continuă contrele între principalii candidați la Primăria Târgoviște

in Actualitate by
Banner

Săptămâna trecută, la Târgoviște, Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului, într-o conferință de presă, critica activitatea actualului edil, iar în ceea ce privește investițiile spunea că “tot ceea ce s-a făcut până acum este un demers al primarului în perioada pur electorală de a da senzația că el este capabil să rezolve ceea ce n-au rezolvat alții de zece ani de zile”.

La rândul său, Daniel Cristian Stan, actualul primar al municipiului Târgoviște și candidatul PSD pentru un nou mandat, a venit rapid cu o replică la cele spuse de Cotinescu:

“Candidatul specializat în falimente de la PNL Târgoviște face conferință de presă pe centura municipiului. În timp ce vorbește că proiectul e distrus, în spatele lui se vede asfaltul proaspat turnat din Calea Ialomiței, la Complexul de Natație. Penibil moment.

E de noaptea minții cum vorbește de datorii un personaj care A FALIMENTAT 7 firme,  în diferite calități – asociat, asociat unic, administrator. Funie în casa spânzuratului.”, scria Daniel Cristian Stan, în urmă cu șase zile, pe pagina sa de Facebook.

Miercuri, 12 august 2020, într-o nouă conferință de presă a PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu taxează această ieșire din mediul online a contracandidatului Stan.

Liberalul susține că știe foarte bine ce înseamnă să investești, că a muncit de tânăr în străinătate, iar banii acumulați i-a investit pentru a dezvolta afaceri la Târgoviște.

“Vedem cum Împăratul Roșu al Târgoviștei, descendent direct din infractorul Dragnea și cel care a privatizat întreaga industrie a României, Năstase, vine cu un discurs din acesta foarte incisiv la adresa mea.

Nenumărate atacuri la persoană au fost date în ultimul timp, cu precădere bazându-se pe un aspect economic din viața mea, și acolo domnul primar povestește de niște falimente.
Perioada de care vorbește dumnealui, 2009, a reprezentat cea mai mare criză economică din istoria României postdecembriste.

De atunci, de la începutul acelei crize, 650.000 de firme s-au închis la nivelul României, și da, câteva  au fost firme de-ale mele.

Pe de altă parte, ce nu vorbește domnul primar, este despre performanța pe care am obținut-o eu, un tânăr, un tânăr care am investit în acest oraș, care am ajuns la 150 de angajați, care am dat statului român milioane de euro, care am creat locuri de muncă și am ținut familii din afacerea mea.

Ce nu vorbește domnul primar este despre performanța pe care a obținut-o un tânăr târgoviștean investindu-și economiile pe care le obținuse prin munca lui în străinătate, fiind plecat în străinătate, pentru că țara mea, orașul meu, nu îmi ofereau perspective financiare, economice, de calitate a vieții, astfel încât să trăiesc în această zonă.

Și totuși, m-am întors, am investit bani, am dezvoltat afaceri de succes.
Diferența între mine și actualul edil este aceea că eu nu trăiesc din contracte cu statul. Eu m-am riscat, am investit și mi-am dezvoltat o afacere bazându-mă pe mine, pe cunoștințele mele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor și pe capacitatea mea de dezvoltare.

Eu nu am făcut bani cu primării, așa cum actualul edil are la nivel de zeci și sute de contracte cu primării PSD, școli și alte instituții.”, a declarat Aurelian Cotinescu miercuri, 12 august 2020, în timpul conferinței de presă a PNL Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top