fbpx

Platformă de știri și opinii

Ciolaniada PNL, NEXT LEVEL: cine poate, oase roade… de două ori! (episodul I)

in Actualitate/Opinii by
Banner

Pe vremea cuplului Odi și Sini (Odiosul dictator și Sinistra lui consoartă, pentru cine a deschis mai târziu televizoarele), circula un banc: la ora de dirigenție, tovarăși de la județeana de partid vin să afle cum stau copiii cu pregătirea politică. La un moment dat, un  aparatcik cu funcție mare, întreabă:

– Dragi elevi, pentru cine se înfăptuiește totul în orânduirea socialistă?

În orânduirea socialistă, totul se face PENTRU OM, răspunde Bulă, din ultima bancă.

Tovarășii de la centru, încântați nevoie mare! Însă diriginta, cunoscând ce-i poate pielea lui Bulă, încearcă să-l amuțească:

– Bravo, elev Bulă, stai jos, ai nota 9!

Tovarășa, dacă îmi dați 10 vă spun și cine-i omul, răspunde Bulă, sigur pe el.

Fix așa merg lucrurile și sub flamurile galben-albastre: totul, dar absolut totul, se face pentru oameni! Pentru oamenii partidului, dar de ce să ne legăm de mărunțișuri?!

Spre deosebire  de alții înaintea lor, care au ridicat CIOLANIADA la rang de artă, liberalii nu prea au oameni pe care să-i aburce în jilțuri și demnități. Și dacă nu au suficienți trepăduși de uns în funcții înalte, cu lefuri nerușinat de mari, o iau de la capăt cu împărțeala, astfel încât orice individ bine înfipt în dosul șefului poate spera la mai multe demnități din partea conducerii de partid și de stat.

Mai multe ciolane simultan, să ne înțelegem!

(Pentru a mări suspansul, facem din tema aceasta o poveste cu ”va urma”!)

În episoadele următoare vi-i vom face cunoscuți pe vajnicii liberali dâmbovițeni care pot spune că l-au apucat pe Dumnezeul politicii de picior.

Așadar, nu ratați episodul de mâine! Și nici pe cel de poimâine! Și nici…

… VA URMA…

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top