fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD DB înlocuiește 4 primari, plecați la PNL, în listele de la locale. Corneliu Ștefan: “Nu vor fi reprimiți în partid!”

in Politică by
Banner

PSD Dâmbovița s-a regrupat rapid, după ce mai mulți dintre primarii în funcție, ai organizației, au anunțat că vor candida la alegerile locale (27 septembrie) din partea PNL Dâmbovița. “Nu vor fi niciodată reprimiți în partid”, este afirmația categorică facută de președintele social democraților dâmbovițeni, Corneliu Ștefan.

Corneliu Ștefan (președinte PSD DB)-10 august 2020

Într-o conferință de presă (10 august 2020) președintele celor de la PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, a anunțat că organizația pe care o conduce s-a ținut de cuvânt și, în ciuda dificultăților, a reușit să întocmeasca liste complete la alegerile locale, cu candidați din rândul partidului, atât în ceea ce privește listele de consilieri, locali și județeni, cât si în ceea ce privește nominalizările de candidați pentru postul de primar sau de președinte la CJ Dâmbovița( n.red. unde candidat este chiar actualul președinte al PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, din partea PSD).

Nu mai puțin de patru primari a pierdut PSD Dâmbovița, în ultima săptămână. Este vorba de edilii șefi de la Răscăieți, Costești din Vale, Brezoaele și Odobesti. Toți edilii au optat pentru o candidatură din partea PNL. “Chiar dacă vor dori vreodată să se reîntoarcă în PSD, nu vor fi reprimiți în partid”, este afirmația categorică, făcuta de Corneliu Ștefan, despre primarii plecați la PNL. Iată și candidații ce îi vor înlocui pe cei plecați la PNL.

Răscăieți (Fulea Marian)

Costești din Vale (Prodan Petre)

Brezoaele (Cosma Ștefan)

Odobești (Radu Ilie)

PSD Dâmbovița are candidați proprii în toate localitațile județului Dâmbovița (în număr de 89), cu doar două excepții. Vulcana Băi și Voinești, unde social democrații susțin candidați independenți, actualii primari în funcție. La Vulcana Băi este vorba de președintele Asocioției Comunelor din România, Emil Drăghici, iar la Voinești, este vorba de primarul, fost PSD actualmente independent, Gabriel Sandu.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top