fbpx

Platformă de știri și opinii

Lucrările din Piața Tricolorului au întrat în faza de recepție

in Actualitate/Administrație by
Banner

Sâmbătă, 8 august 2020, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a făcut anunțul că lucrările de reabilitare și modernizare din Piața Tricolorului au intrat în faza de recepție.

Investițiile din proiect au presupus, în linii mari, realizarea unui paviment din granit, durabil, ușor de întreținut, amplasarea de mobilier urban nou, inclusiv a mai multor fântâni arteziene, realizarea unui iluminat general și ornamental cu elemente moderne și economice, refacerea traseelor instalațiilor edilitare electrice, a celor de apă și canalizare și realizarea unor spații verzi care să îmbunătățească calitatea spațiului civic.

“Am văzut aseară sute de târgovișteni bucuroși, senini, fericiți. O să mai văd mii, poate zeci de mii în următoarea perioada.
Pentru că prima investiție majoră din Centrul municipiului, Piața Tricolorului, este acum deschisă publicului.”, a declarat primarul municipiului Târgoviște.

Lucrările de aici au debutat în 2019, pe 22 iulie, iar acum locul este complet schimbat, cu un aspect plăcut și modern.

Se lucrează în paralele și la Cinematograful Independența, dar și la Parcul Mitropoliei, astfel că centrul municipiul Târgoviște va deveni, curând, un loc înfloritor în care târgoviștenii să poată petrece un timpul liber de calitate.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top